Laat het verbruik van jouw toestellen meten

Wil je graag weten hoeveel energie jouw toestellen verbruiken? Welke toestellen minder verbruiken? Hoe je (nog meer) energie kan besparen? Nodig dan de stroomcoach uit bij jou thuis!

Wat doet de stroomcoach?

Tijdens een huisbezoek maakt de stroomcoach een grondige analyse van jouw toestellen en verbruiksgedrag. Op basis van deze analyse krijg je energiebesparend advies op maat.

Nodig de stroomcoach thuis uit

Stap 1: Geef je contactgegevens door aan de stroomcoach

Stap 2: De stroomcoach contacteert je om een afspraak te maken

Stap 3: De stroomcoach komt bij je thuis langs

De stroomcoach komt op het afgesproken tijdstip langs. Hij maakt een gedetailleerde analyse van het energieverbruik van je toestellen. Op basis hiervan geeft hij een energiebesparend advies. 

 

Let wel, door het grote succes van de dienstverlening aanvaarden we momenteel geen bijkomende aanvragen meer! Jouw gegevens komen terecht op een wachtlijst. Vallen er andere aanvragen weg, dan kan het zijn dat je nog in aanmerking komt voor een huisbezoek.

 

Word stroomcoach

Wegens het grote succes van de dienstverlening zijn we op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben om zelf aan de slag te gaan als stroomcoach. Heb jij interesse om het verbruik van toestellen te leren meten en op basis hiervan energiebesparend advies te geven? Mogelijks is de opleiding tot stroomcoach dan wel iets voor jou.

Meer info Schrijf je in

 

 

Groepsaankoop Hou je meterstanden bij Word energieambassadeur Word stroomcoach2 Word stuurgroeplid
Deze dienstverlening wordt aangeboden door het project stroomcoaches van: Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
NP & WWM Leader

Met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO).